Warning: file_put_contents(/data02/virt74393/domeenid/www.revala.ee/htdocs/wp-content/uploads/elementor/css/post-204.css): Failed to open stream: No such file or directory in /data02/virt74393/domeenid/www.revala.com/htdocs/wp-content/plugins/elementor/core/files/base.php on line 194
VANILJEJÄÄTIS KARAMELLKREEMIGA - Revala jäätisepulbrid

VANILJEJÄÄTIS KARAMELLKREEMIGA

Karamellikreemi koostisosad

  • 200 g suhrut
  • 180 g vahukoort
  • 130 g toasooja võid
  • 1 želatiinileht

Võid karamellikreemi tegemise ka vahele jätta ja asendada poest ostetuga! Kuigi isetehtu on võrratult hea, on juba ka poodidest üsna võrdväärseid saadaval.

Vaniljejäätise koostiosad

Karamellikreemi valmistamine

  1. Sulata suhkrut keskmisel kuumusel kogu aeg segades.
  2. Lase vahukoorel keema tõusta ja sega sulanud suhkru hulka. Ettevaatust, segu võib pritsida!
  3. Kui soovid venivamat karamelli, siis lisa kuumale segule paisutatud želatiinileht.
  4. Lisa osade kaupa ka toasoe või.
  5. Jahuta kreem ja pane purki.
  6. Säilita külmikus.

 

Retsept: M.Sinkkonen “Minu prantsuse kullakesed”.

Jäätise valmistamine

  1. Sega 200 g vaniljemaitselist jäätisepulbrit 300 ml külma veega.
  2. Pane segu vähemalt 1 tunniks sügavkülma, seejärel vahusta mikseriga kuni 5 minutit.
  3. Kalla pool jäätisesegu sügavkülmakindlasse karpi ja nirista karamellikreemi, seejärel kalla peale teine pool jäätisesegu ja nirista karamellikreemi.
  4. Aseta jäätis sügavkülmakindlasse karpi vähemalt 6 tunniks kuni üleöö.
  5. Serveeri jäätis koos karamellikreemiga.