Revala@revala.ee
Revala@revala.ee
RABARBERI-MAASIKA VEGANJÄÄTIS
Umbes 0,5 – 0,6 liitrit jäätist
Koostisosad
- 200g Revala vegan jäätisepulbrit mikseriga valmistamiseks
- 200ml külma (isetehtud) rabarberi mahla
- 200g värskeid maasikaid
Valmistamine
- Blenderda kõik koostisosad ühtlaseks massiks.
- Pane segu vähemalt 1 tunniks sügavkülma, seejärel vahusta mikseriga kuni 5 minutit
- Pane jäätisesegu ühte suurde või mitmesse väiksesse meelepärasesse vormi, segu sobib suurepäraselt ka pulgajäätise vormidesse ning aseta sügavkülma.
- Sõltuvalt vormi suurusest läheb läbikülmumiseks vähemalt 5-6 tundi. Suure vormi puhul hoia üleöö.
*Kui aga pole jaksu oodata, siis need värskendavad marjased jäätisesegud sobivad magustoiduna ka kohe – ilma, et oleks lõplikult külmunud!