Revala@revala.ee
Revala@revala.ee
KOHVI–ŠOKOLAADIJÄÄTIS
Koostisosad
- 200 g Revala šokolaadijäätisepulbrit mikseriga valmistamiseks
- 300 ml külma kohvi (kangus kohvile vali oma maitse järgi)*
Valmistamine
- Sega 200 g šokolaadimaitselist jäätisepulbrit 300 ml külma kohviga.
- Pane segu 20–40 minutiks sügavkülma.
- Seejärel vahusta mikseriga 2–5 minutit soovitud konsistentsini.
- Vahustatud segu kalla välja meelepärasesse vormi või karpi (nõu peaks olema vähemalt 1,5-liitrine) ja aseta sügavkülma vähemalt 2–3 tunniks (kuniks on läbi külmunud).
- Kaunista ja naudi!
*Eriti mõnusat kohvinüanssi lisab, kui vahustamise lõpul segad veidi lahustuvat kohvi jäätisesegusse – lahustuva kohvi tükid ja magus-mõru mekk jäävad peale külmumist eriti efektsed!