Revala@revala.ee
Revala@revala.ee
MUSTSÕSTRA JÄÄTIS
Koostisosad
- 200 g Revala vaniljemaitselist jäätisepulbrit kodus mikseriga valmistamiseks
- 150 ml vett
- 150 g mustsõstrapüreed*
Valmistamine
- Sega omavahel kokku vesi ja mustsõstrapüree, seejärel lisa 200 g vaniljemaitselist jäätisepulbrit.
- Sega kõik koostisosad vispli abil ühtlaseks.
- Pane segu vähemalt 1 tunniks sügavkülma, seejärel vahusta mikseriga kuni 5 minutit.
- Kalla segu sügavkülmakindlasse nõusse ja aseta vähemalt 6 tunniks või üleöö sügavkülma.
*Sobivad kõik meelepärased marjapüreed ja oma püreestatud marjad ning konservid. Väga lihtsa vaevaga väga head tulemused oleme saanud LA FRUITIERE puuviljapüreedega, mille valikus ka mustsõstrapüree. Saadaval Gemossis.