Revala@revala.ee
Revala@revala.ee
MANGO LASSI JÄÄTIS
Koostisosad
- 200 g Revala vaniljemaitselist jäätisepulbrit mikseriga valmistamiseks
- 150 ml vett
- 150 g mangopüreed*
- 1 laimi mahl
- 1 riivitud laimikoor
- Natukene jahvatatud kardemoni või kaneeli
Valmistamine
- Sega omavahel kokku vesi ja mangopüree, seejärel lisa 200 g vaniljemaitselist jäätisepulbrit, laimimahl + riivitud koor, kardemon / kaneel.
- Sega kõik koostisosad vispli abil ühtlaseks.
- Pane segu vähemalt 1 tunniks sügavkülma, seejärel vahusta mikseriga kuni 5 minutit.
- Kalla segu sügavkülmakindlasse nõusse ja aseta vähemalt 6 tunniks või üleöö sügavkülma.
- Serveeri jäätist ja naudi imelist maitset.
*Sobivad kõik mangopüreed ja püreestatud mango(konservid). Väga suurepärased tulemused oleme saanud LA FRUITIERE mangopüreega. Saadaval Saadaval Gemossis.